KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Dotychczasowe najważniejsze sukcesy każdego „Akademiowego Adepta”

Artan:

*Otworzył się na nowe doświadczenie jakim jest Akademia Przyszłości i pomagał robić ozdoby na wydarzenie halloweenowe.

*Nauczył się pracy w grupie!  Udało mu się zintegrować z młodszym od siebie chłopcem, który też jest włączony do projektu Akademii.

Julka:

*Jula brała udział w Ogólnopolskich Zawodach „Łyżwiarze dla Niepodległej”. Przyniosła dyplom, aby się pochwalić.

*Jula coraz lepiej radzi sobie z samodzielnym odrabianiem lekcji. Matematyka sprawia jej już coraz mniej trudności.

Kuba G.:

*Kuba poprawia swoje poczucie własnej wartości. Zaczyna być dumny z tego co robi.

*Kuba wykazał się bardzo dużą cierpliwością i pomysłowością w czasie gier.

Alan:

*Alan wykazał się wybitną kreatywnością podczas personalizacji jego Indeksu Sukcesów.

*Alan poprawia swoją cierpliwość skupiając się na grach wymagających od niego koncentracji.

Kuba A.:

*Kuba otworzył się i opowiedział wolontariuszce o swoich trudnościach w szkole .

*Kuba opanował metodę wyładowywania agresji nie na innych i stara się wdrażać ją w życie.

Mateusz Cz.:

* Wykazał się dużą odwagą podczas rozmowy z wolontariuszką przyznał się, że musi solidnie popracować nad sobą, ponieważ ma problem z przegrywaniem. Razem z „Super W” pokonują tę barierę na każdych zajęciach.

*Mateusz poprawia swoje wyniki w nauce!

Mateusz G.:

*Mateusz, narysował plan budynku, do którego chodzi na zajęcia sportowe. Nie miał problemu z jego graficzną interpretacją.

*Mateusz wykazuje wiedzę z wielu dziedzin nauki jakich jak: wynalazki, sztuka czy historia. Lubi poszerzać swoje horyzonty wiedzy, ponieważ chce zostać architektem.

 

Cudowne zdania wypowiedziane przez dzieci

 

*Mateusz Cz.: A kiedy w końcu odbędą się zajęcia z tą Panią, która została moim Aniołem Stróżem?

*Jakub G.: Proszę Pani a nie możemy robić tych zajęć 7 dni w tygodniu? Przecież jedna godzina to zdecydowanie za mało...

*Mateusz G.: Ta Akademia to jest bezsensu... Te zajęcia powinny być częściej niż szkoła a nie tylko raz
w tygodniu, do tego wszystkiego dochodzi jeszcze czekanie do poniedziałku następnego... Masakra.

*Jakub A.: Ja to Panią traktuję jak starszą siostrę, bez Pani to ja bym nic nie potrafił zrobić i dalej bym taki siedział znudzony w domu. Tutaj na zajęciach czuję, że potrafię coś w sobie zmienić!

*Alan K.: Szczerze? To nie wiedziałem, że tu będzie aż tak fajnie, dobrze że przyszedłem. Nie żałuję.

*Artan L.: Juuuuż tak szybko minęła ta godzina? Koniec zajęć? Nawet nie zorientowałem się kiedy...

*Julia R.: Proszę Pani raz mi Pani pomogła i wytłumaczyła przykład. Pokazała, że się da, to ja teraz Pani udowodnię, że potrafię sama to zrobić!