KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Świetlica

Godziny pracy świetlicy w roku szkolnym 2020/2021

poniedziałek
700-1715
wtorek
700-1715
środa
700-1715
czwartek
700-1715
piątek
700-1630

 


CO SŁYCHAĆ W NASZEJ  ŚWIETLICY?

Dzieci w czasie pobytu w świetlicy lubią wspólną zabawę w kącikach zainteresowań, budowanie z klocków przestrzennych i gry planszowe.

» » Budowanie z klocków przestrzennych w świetlicy.

» » Zabawy w świetlicy


 

WYNIKI KONKURSU EKO – WIANEK

Przysłane prace okazały się pomysłowe i ciekawe, dlatego komisja konkursowa miała trudność w wybraniu najładniejszych. Po burzliwych obradach postanowiła przyznać nagrody wszystkim uczestnikom.

Rozstrzygnięcie konkursu „Skarpetkowy zwierzaczek – cudaczek”

Wszystkie prace przesłane na konkurs „Skarpetkowy zwierzaczek – cudaczek” są bardzo ciekawe i śliczne. Wymagały dużego nakładu pracy i pomysłowości. Komisja konkursowa miała bardzo duży problem z wybraniem najładniejszej i uznała, że wszystkie prace zasługują na 1 MIEJSCE.