KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Harmonogram zakończenia roku szkolnego 2021/2022
Dlaczego "Dwunastka"?
Ruszamy z klasą 4 o profilu siatkarskim
Zapraszamy do zwiedzania naszej szkoły
Uwaga! Wycieczka działa na smartfonach i tabletach pod warunkiem wybrania w ustawieniach przeglądarki opcji WERSJA NA KOMPUTER.
Za utrudnienia przepraszamy!

Od 1 marca rusza rekrutacja do publicznych przedszkoli i oddziałów przedszkolnych w szkołach podstawowych, prowadzonych przez Gminę-Miasto Tomaszów Mazowiecki Zapraszamy do „Dwunastki”

Więcej informacji na temat rekrutacji do publicznych przedszkoli i oddziałów przedszkolnych w szkołach podstawowych, prowadzonych przez Gminę-Miasto Tomaszów Mazowiecki znajduje się w zakładce Rekrutacja

Ulotka Tęczowa Akademia, sport, nauka, kreatywność, zabawa     Ulotka Tęczowa Akademia. Zapewniamy: bezpieczeństwo, przyjazną atmosferę, nowocześnie i kolorowo wyposażoną salę zajęć, wykwalifikowaną kadrę, całodzienne i bardzo smaczne wyżywienie, bezpłatną naukę pływania

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego Zespołu:

Oddział przedszkolny w Szkole Podstawowej nr 12 w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 2

nabor.pcss.pl/tomaszowmazowiecki/

Przedszkole nr 7 w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 2

nabor.pcss.pl/tomaszowmazowiecki/


Rodzicu, czy wiesz, że ruszyła już rekrutacja do klasy pierwszej. Jeśli masz pytanie, to zadzwoń. Chętnie na nie odpowiemy. tel. 44 723-95-86 e-mail: zsp2@tomaszow-maz.pl

Jeśli masz pytanie do Dyrekcji, możesz zadać je anonimowo klikając w link:

Zadaj anonimowe pytanie p.o Dyrektora Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 2

Rekrutacja - pytania i odpowiedzi

Szkoła Podstawowa nr 12, ul Wiejska 29/31   Oferujemy: nowoczesną infrastrukturę sportową, wycieczki i zielone szkoły, zajęcia rozwijające zainteresowania, zajęcia wyrównujace szanse edukacyjne, naukę pływania od klasy 0

Do "Dwunastki" zapraszamy, bo tutaj wesoło czas spędzamy

Dlaczego "Dwunastka"? - film