KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

2018/2019

Rok szkolny 2018/2019 


 

Plakat

 
https://youtu.be/Q3xKjeZUm4U

 


SP 12 w TBO 2020

Drodzy uczniowie, rodzice, nauczyciele, wszyscy pracownicy i sympatycy społeczności naszej Szkoły, taka oto informacja dotarła do SP12:

Projekt TBO/8/2019 - Centrum sportowo-rekreacyjne AKTYWNA DWUNASTKA – rozbudowa zaplecza sportowego wokół boisk - I etap, zgłoszony przez nas do Tomaszowskiego Budżetu Obywatelskiego 2020 został pozytywnie zweryfikowany a zatem jest rekomendowany do głosowania.

Głosowanie odbędzie się w dniach 4 - 17 czerwca 2019 roku w formie papierowej i elektronicznej. Szczegóły na stronie www.tomaszowskibo.pl

Przy naszym wspólnym działaniu, Waszym wsparciu może powstać doskonałe miejsce do popularyzacji aktywnej rekreacji i wypoczynku wśród mieszkańców miasta oraz podnoszenia umiejętności sportowych uczniów.

Serdecznie zapraszam do oddania głosu - każdy jest ważny.

Dyrektor Zespołu Szkolno – Przedszkolnego nr 2 w Tomaszowie Maz.

 

A oto nasz pomysł: https://tomaszowskibo.pl/szczegoly-projekty-2020/centrum-sportowo-rekreacyjne-aktywna-dwunastka-rozbudowa-zaplecza-sportowego-wokol-boisk-i-etap.html

 

Tak jest:
Stan obecny
Tak może być:

Aktywna Dwunastka - planAktywna Dwunastka - bieżnia okólnaAktywna Dwunastka - bieżnia 100 mAktywna Dwunastka - skoczniaAktywna Dwunastka - plan



#RekordDlaNiepodległej - film
#RekordDlaNiepodległej - zdjęcia

 

Uroczyste zakończenie roku szkolnego

Kolejny rok szkolny zakończył się dla uczniów naszej szkoły bardzo pomyślnie. Możemy poszczycić się dużą liczbą uczniów, którzy osiągnęli wyjątkowe sukcesy w nauce i konkursach o zasięgu ogólnopolskim a także uzyskali wysokie wyniki z egzaminu zewnętrznego. Tytuł „Uczennicy Roku&rdq...

CERTYFIKAT dla SP12

CERTYFIKAT dla Szkoły Podstawowej nr 12 im Jana Pawła II w Tomaszowie Mazowieckim za aktywny udział w II Edycji Ogólnopolskiego Programu "DOBRZE JEMY ZE SZKOŁĄ NA WIDELCU...