KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Archiwum 2017/2018

Projekt „RAZEM DLA EDUKACJI”

WSPÓŁPRACA SZKÓŁ PARTNERSKICH   Projekt „RAZEM DLA EDUKACJI” współfinansowany przez Ministerstwo Edukacji Narodowej w ramach zadania publicznego pod nazwą: „Rodzina polonijna. Współpraca szkół funkcjonujących w systemach oświaty innych państw oraz...

Bezpieczne wakacje

W naszej szkole gościli ratownicy WOPR- u. Uczniowie dowiedzieli się, jak bezpiecznie spędzić wakacje....

„Włosy dla Fundacji NIEboRAKOWI”

Dzień wart zapamiętania! W dniu 20.06.2018r. dziewczynki ze Szkoły Podstawowej nr 12 w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 2 w Tomaszowie Mazowieckim uczestniczyły w akcji „Włosy dla Fundacji NIEboRAKOWI”. Wielkie serce okazało 13 uczennic z klas 0 – 7, które oddały długo zapuszczane i pielę...

Harmonogram zakończenia roku szkolnego 2017/2018 w Szkole Podstawowej nr 12 im. Jana Pawła II w Tomaszowie Mazowieckim Uroczystość zakończenia roku szkolnego – 22 czerwca 2018 r. (sala gimnastyczna): 9.00 – klasy I i II 10.00 – klasy III (na tej części uroczystości zaplanowane jest uroczys...

Gorączka Złota 2018

Podsumowanie Świetlica szkolna – 17,50 kg V a – 16,50 kg I a – 12 kg VII a -12 kg VI a- 11 kg I c – 9 kg III e - 6 kg III d – 2,50 kg V c – 2,50 kg I e – 1,50 kg II a- 1,50 II b- 1 kg VII c - 1 kg Razem: 92 kg złota!  Brawo Wy:-)...

Bookcrossing - Ogólnopolskie Święto Uwalniania Książek

Jest to idea nieodpłatnego przekazywania książek najczęściej poprzez zostawianie ich w specjalnie oznaczonych miejscach, by ktoś mógł je zabrać, przeczytać i znów zostawić w tym samym lub innym wyznaczonym do tego miejscu. W naszej szkole akcja Bookcrossingu odbyła się 11 czerwca podczas przerw lekcyjn...

Dwunastka najlepsza w zawodach siatkówki plażowej

5 czerwca uczniowie ze Szkoły Podstawowej nr 12 po raz pierwszy wzięli udział w zawodach siatkówki plażowej. Do rywalizacji z gimnazjalistami przystąpili uczniowie 7 klasy sportowej: Marcel Hendzelewski, Dawid Suski i Kacper Socha. Chłopcy najpierw zostali Mistrzami Tomaszowa Mazowieckiego, a po wygraniu wszy...

Szachowe Mistrzostwa ZS-P nr 2

Na przełomie maja i czerwca po raz pierwszy w historii szkoły zorganizowane zostały  Szachowe Mistrzostwa ZS-P nr 2. Turniej był przeprowadzony w ciągu dwóch dni. Pierwsza część odbyła się 17 maja, w której rozegrano pierwsze 4 partie, natomiast 7 czerwca miały miejsce 3 ostatnie pojedynki wraz z ofi...

Drugie oblężenie Żyrafy Lokatki

Jak co roku, naszą szkołę odwiedziła Żyrafa Lokatka. Okazją była loteria gadżetów od PKO Banku Polskiego. Radość i wiele wzruszeń!:)...