KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Konkursy 0 - 3

Ogólnopolski Konkurs Plastyczny „Anioły” 2021

Serdecznie zapraszamy do udziału w Ogólnopolskim Konkursie Plastycznym „ Anioły” 2021 Regulamin szkolnego etapu Ogólnopolskiego konkursu plastycznego  „Anioły” 2021 ORGANIZATOR KONKURSU Młodzieżowy Dom Kultury im. G. Pintery w Aleksandrowie Łódzkim CELE...

Ogólnopolski Konkurs Plastyczny „Zrozumieć niepełnosprawność”

Zachęcamy do udziału w Ogólnopolskim Konkursie Plastycznym „Zrozumieć niepełnosprawność”. Organizatorem konkursu jest Zespół Szkół Specjalnych przy Uzdrowisku Goczałkowice - Zdrój. Konkurs ma zasięg ogólnopolski i jest adresowany do dzieci i młodzieży w wieku 6-18 lat. F...

Międzynarodowy Konkurs Plastyczny pn. Jeszcze będzie pięknie znów-świat po pandemii Covid-19

REGULAMIN Organizator: Fundacja Kultury i Aktywności Lokalnej „Prawobrzeże” w Szczecinie Cele konkursu: promocja postaw społecznych w zderzeniu z nową, otaczającą nas rzeczywistością. propagowanie odpowiedzialnego zachowania w czasie pandemii Covid-19 i po jej zakończeniu, zwrócenie uwagi ...

Ja i moja Mała Ojczyzna: zasupłane historie – tradycje rodzinne

Konkurs dla klas I – III (kategoria plastyczna) pod patronatem: Starosty Powiatu Tomaszowskiego Mariusza Węgrzynowskiego i Prezydenta Miasta Marcina Witko. Organizator: Miejska Biblioteka Publiczna w Tomaszowie Mazowieckim

XIV edycja Konkursu Recytacji Poezji w Języku Angielskim

Uwaga Konkurs! Odbędzie się kolejna już XIV edycja Konkursu Recytacji Poezji w Języku Angielskim.  Najlepsi recytatorzy eliminacji szkolnych będą reprezentować naszą szkołę w etapie powiatowym konkursu. Kryterium doboru repertuaru stanowi dostosowanie go do wieku, możliwości, tematu przewodniego i osobowości u...

Konkursy z okazji „Europejskiego Roku Kolei”

Marszałek Województwa Łódzkiego - Grzegorz Schreiber w ramach Europejskiego Roku Kolei 2021 ogłasza Wojewódzki Konkurs Fotograficzny „Kolejowe Łódzkie” oraz Wojewódzki Konkurs Plastyczny „Twoja wymarzona podróż koleją”. Zapraszamy do udziału w konkursach.

Ogólnopolski Konkurs Plastyczny „230 rocznica uchwalenia Konstytucji 3 maja”

Sprawozdanie ze szkolnego etapu Ogólnopolskiego Konkursu Plastycznego „230 rocznica uchwalenia Konstytucji 3 maja” dla klas I - III ORGANIZATORZY: Parafia pw. św. Mikołaja w Lublinie, Fundacja Szczęśliwe Dzieciństwo. CELE KONKURSU: Promowanie obchodzenia świąt narodowych poprzez wywieszanie ...

Konkurs plastyczny „Tomaszów Mazowiecki – najciekawsze miejsca”

Wyniki szkolnego etapu konkursu plastycznego „Tomaszów Mazowiecki – najciekawsze miejsca” dla klas I – III

WIWAT KRÓL!, WIWAT SEJM!, WIWAT WSZYSTKIE STANY!”

Już niedługo będziemy obchodzić kolejną rocznicę uchwalenia Konstytucji 3 Maja. Z tej okazji uczniowie klas I-III pod kierunkiem pani M. Bińczyk oraz pani B. Milczarek wzięli udział w ogólnopolskim konkursie plastycznym „230 rocznica uchwalenia Konstytucji 3 maja”.