KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Wydarzenia

ŚWIĄTECZNA PACZKA DLA NIECHCIANEGO ZWIERZACZKA

W ramach działań Szkolnego Klubu Wolontariatu prosimy wszystkich uczniów SP 12 o przyłączenie się do akcji organizowanej przez Tomaszowskie Schronisko dla Zwierząt – „Świąteczna paczka dla niechcianego zwierzaczka”.

Mój ulubiony pluszak - galeria zdjęć

Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć Waszych ulubionych pluszaków

Konkurs plastyczny dla klas I-III „Świąteczny EKO-WIANEK”

Święta Bożego Narodzenia to czas szczególny dla wszystkich. Dekorujemy swoje domy i mieszkania wspaniałymi dekoracjami. Niektóre możemy wykonać samodzielnie. Nauczyciele świetlicy zapraszają serdecznie wszystkie dzieci z klas 1-3 do udziału w konkursie plastycznym pt. „Świąteczny EKO-WIANEK".

Dzieci z Oddziału Przedszkolnego korzystają z ciepłej, jesiennej pogody

W ostatnich dniach była piękna, słoneczna pogoda. Dlatego dzieci spędzały czas na świeżym powietrzu. Bawiły się wśród szkolnych brzóz. Miło też było w ogrodzie pełnym ciekawostek. Nie trzeba chodzić daleko. W pobliżu szkoły także można się wesoło bawić.

JAK ZAPLANOWAĆ DZIEŃ W DOMU PODCZAS NAUCZANIA ZDALNEGO?

Bardzo ważne jest zachowanie właściwego rytmu dobowego i stworzenie domowego planu dnia, gdyż to właśnie w domu jesteśmy teraz zamknięci. Najlepiej rozpisać go wspólnie z domownikami.

Poznaj Tomka Sawyera

Mark Twain to amerykański pisarz pochodzenia szkockiego, satyryk, humorysta. Do jego najbardziej znanych powieści należą „Przygody Tomka Sawyera”, „Przygody Hucka”, „Książę i żebrak”.Linki do darmowych książek i e-booków. Zagadki i teleturniej.

Zapraszamy do zabawy andrzejkowej

Z okazji Andrzejek mamy dla Was ciekawą propozycję ze strony internetowej https://view.genial.ly/, gdzie możecie rozwiązywać zagadki. Zapraszamy do zabawy pod linkiem https://view.genial.ly/5fb95a149e845a12b6ecf02a/presentation-andrzejki-2020

Młodzi programiści z SP 12

20.11.2020 r. odbył się on – line etap wojewódzki Międzynarodowego Konkursu Programistycznego Baltie 2020, w którym wysokie lokaty uzyskali uczniowie naszej szkoły. Wzięli również udział w konkursie informatyczno- programistycznym: „Zostań mistrzem programowania”.

Andrzejki - „Co się kryje w wosku?”

Konkurs dla klas 1 - 3. Wykonane woskowe figury odbite na tle ściany prosimy sfotografować i przesłać wraz z opisem (imię, nazwisko, klasa)na adres: swietlicasp12konkursy@gmail.com do dnia 1.12.2020r.Wszystkie nadesłane prace umieszczone zostaną na stronie internetowej i w zakładce Świetlica.

Dzień Pluszowego Misia w „Tęczowej Akademii”

W tym dniu na dzieci czekało wiele atrakcji. Poznały historię pluszowego misia, brały udział w rożnego rodzaju konkursach i quizach oraz wykonywały prace plastyczne. Na koniec każde dziecko otrzymało medal „Przyjaciela Pluszowego Misia”. Miś jest bardzo ważny dla każdego dziecka. Można go przytulić...